Om os

Gratis levering. Friske blomster. Mere for pengene.

Velkommen til et nyt koncept. Landsdækkende levering af blomster direkte til døren. Vi har fjernet fordyrende mellemled, så du er sikret den bedste pris – direkte fra os til dit stuebord.

Eblomster består af et lille passioneret hold som elsker farver og fornyelse. Blomster er fra naturens side farvestrålende og fornyende. Vi elsker blomster og synes der er for få af dem i dagligdagen, derfor har vi givet os den simple mission; flere blomster i dagligdagen.

Fremgangsmåden er ny og direkte: Når du bestiller fra eBlomster, så leverer vi et bundt som er ”magen” til det du ser på billedet, selvfølgelig med naturens små afvigelser. Så misforståelser og følgende skuffelser bliver elimineret. Ofte har man været vant til at bestille sine blomster igennem en netbutik, som derefter sender ordren videre til en lokal blomsterhandler. Det giver flere led, højere pris og ofte et uensartet produkt.

Hos eBlomster kommer blomsterne direkte fra os til dit hjem eller arbejdsplads. De bliver pakket nænsomt i en kasse, som transporteres af PostNord. Ved bestilling i dag inden klokken 16.00 har du dem allerede i morgen.

Vores udvalg er smalt, det er et bevidst valg for at minimere udsmid og sikre vores kunder den bedste pris og friskhed.

Kærlig hilsen

eBlomsterne