Generelle oplysninger
Juridisk navn: eBlomster Aps
CVR: 37634689
Hjemmeside: www.eblomster.dk

Kontor
Gammeltoftsgade 18, 5. TV, 1355 KBH K

Lager
Ingwersen
Hørskætten 30
2630 Taastrup

Email: info@eblomster.dk

Kundeservice: kundeservice@eblomster.dk

Etableret år: 2016

Betaling
Vi modtager følgende betalingskort:
Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard og Maestro

Vi modtager også Mobile Pay og Paypal

Betaling bliver først trukket på dit kort når varen afsendes fra vores lager, hvilket typisk er dagen før din ordre skal leveres.

Persondata
Når du afgiver en bestilling hos os, gemmer vi oplysninger omkring dig. Dette gøres for at sikre en optimal kundeservice og for at sikre hurtig og effektiv bestilling. Dine data bliver ikke delt med andre og er kun tilgængelige for ansatte i eBlomster Aps, som har en gyldig grund til at kigge på dem. Dette kunne være, men er ikke begrænset til, statistiske undersøgelser og andet, som eBlomster udfører for at kunne levere et bedre produkt.

Levering
Alle vores pakker leveres af PostDanmark. Vi bestræber os altid på at levere næste arbejdsdag ved bestilling inden kl. 16.00, og leveringstiden vil altid være oplyst, når du afgiver din ordre på vores hjemmeside. Ligeledes vil omkostninger til fragt være oplyst ifbm. afgivelse af ordre.

Vi vil altid forsøge at levere varen til dig. Hvis der ikke er nogen hjemme vil vi om muligt levere til en nabo eller stille pakken udenfor din dør, eller et andet sted tæt ved. Du skal acceptere dette ved bestilling, og gør du ikke det, vil PostDanmark tage pakken med retur, og du skal så selv afhente den på et postkontor eller lign. Det er vores anbefaling at du enten får leveret til en adresse, hvor det er muligt at aflevere pakken, såsom et kontor eller en reception, eller også at du accepterer, at vi stiller pakken udenfor din dør.

Fortrydelsesret
For blomster gælder jvnf. Forbrugeraftaleloven at der ikke er fortrydelsesret. For alle andre varer gælder 14 dages fortrydelsesret. For at udnytte din fortrydelsesret skal du meddele eBlomster Aps via email på info@eblomster.dk om din beslutning om at fortryde dit køb. Dette skal gøres senest 14 dage efter modtagelse af varerne. Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Afvisning af kunder
eBlomster Aps forbeholder sig retten til at afvise kunder. Denne afvisning sker efter eBlomsters Aps’ skøn.

Ændringer
eBlomster Aps forbeholder sig retten til at ændre disse leveringsbetingelser uden varsel.