En blog om blomster

eBlomster Logo

eBlomster vil gerne byde jer velkommen til vores univers, hvori vi forestiller os en mere livlig og farverig verden. Vores håb er at eBlomster over tid bliver Danmarks foretrukne platform til blomsterbestilling, og at vi i højere grad bruger blomster som en bæredygtig udtryksform.

Virksomheden er startet ud fra et ønske om at levere den bedste service og de flotteste blomster til alle. Vi forestiller os også en verden hvor vi gør det lettere og billigere at anvende blomster til at udtrykke kærlighed og taknemlighed. Hvis man da ikke blot vil sætte lidt mere kulør på hverdagen.

Her bør vi nok forsøge at forklare hvorledes hænger en blog og en online blomster butik sammen. Da vi elsker blomster vil vi gerne dele alt om dem med alle. Så i denne blog vil vi lade viden, kunst, følelser og andre udtryk flyde frit med udvalgte indlæg om blomster.

Så hvor starter vi så? Jo lidt mere om det praktiske.

En almindelig dag hos eBlomster

Vi starter som alle andre steder om morgenen. Her er vores indkøbere ude på Københavns Grønttorv for at købe friske blomster til dagens ordre.

Frem til frokost bliver der klargjort til pakning af dagens forsendelser.

I løbet af eftermiddagen begynder vi så at klargøre blomsterne til udbringning. Svøbt i silkepapir og et enkelt kort bliver blomsterne nænsomt lagt ned i de særligt udviklede kasser vi bruger til forsendelse.

Sidst på dagen bliver blomsterne afhentet og bliver så leveret dagen efter, hvor som helst i Danmark.

Alle informationer er hele tiden automatisk blevet overført sikkert og effektivt igennem vores systemer, så vi kan koncentrere os om vores blomster. Vi holder fri søndag og mandag, så der bliver kun bragt blomster ud tirsdag til lørdag.

På eblomster.dk finder man et lille udvalg af blomster. Roser, liljer, lisianthus, tulipaner kommer i alverdens smukke farver.

Ofte er spørgsmålet dog ikke hvad, men også hvornår man giver hvilke blomster?

Vi har forsøgt at skabe et livligt men simpelt udvalg af smukke højkvalitets blomster man selv kan arrangere derhjemme.

Uanset om vi taler om en diskret buket lisianthus på skænken i stuen eller en eksplosion af liljer på spisebordet, en sammensætninger af roser i soveværelset vil det lyse op i alle hjem.

Med få klik lader vi vores kunder dekorere Danmark med blomster hvad enten det er i på Samsø eller i Struer. Vi har lavet en moderne blomsterbutik på internettet (også kaldet en webbutik eller wbeshop) og her kan man trygt handle blandt de tidsløse klassikere blandt blomster familierne. Vi er selvfølgelig underlagt sæsonernes skiften og vil løbende udskifte dele af sortimentet.

Det at købe blomster er ofte en impulsiv handling, så det er vigtigt at det er simpelt og sikkert. Vi forsøger derfor at tilbyde en behagelig og let bestilling process og, hvis der noget som du mener vi kan gøre bedre, så lytter vi altid gerne.

eBlomster er et forsøg på nytænkning af blomsterudbringning, der ikke kun er tilgængelig i København, Aarhus, Odense og Aalborg men også i Stenløse, Præstø, Odense og Struer. I stedet for at have lokale lokationer på Sjælland, Fyn og i Jylland har vi valgt at have et centralt lager, hvorfra vi effektivt kan få bragt skønne blomster lige til døren.

Det at give og sende blomster siger meget end ord. Håndskrevne breve er helt forsvundet alt imens personlige møder bliver mere og mere sjældne. I en digital og travl verden er blomster en smuk måde at sikre vi ikke glemme det fysiske element i vores relationer.

Glæd din elskede, dine forældre, vennen som skal muntres op, kollegaen der der hjalp lidt ekstra til, forretningspartner som har brug for en omfavnelse af farver, uanset hvor de er i Danmark.

En kasse med blomster?

Det kan lyde lidt skørt men det fungerer virkelig godt. Der bliver sørget for at blomsterne ligger fast og sikkert uden at blive mast eller beskadiget under fragt. Vi har til dato ikke haft en kunde med en uacceptabel skade på vores blomster i forbindelse med fragt.

Der er åbenlyse forskelle på at modtage en buket blomster og en kasse med blomster. Ved at komme blomster ned i en kasse bliver noget unikt og skrøbeligt pludselig meget lettere at håndterer. Det medfører at vi kan spare nogle omkostninger men det er nu ikke kun en logistikfordel som gør at vi valgte kassen.

Der er en fornøjelse ved at åbne op for vores flotte kasse som en god æske chokolade eller en hård pakke juleaften. Herefter spreder blomsternes skønne dufte sig hurtigt i lokalet mens man beundre de flotte farver.

Blomsterne vil helt naturligt være lidt udmattede og har omgående brug for at komme i vand. Der følger en kort instruks med om at man lige skal skære enderne, men ellers er det helt op til modtageren at arrangere blomsterne i en flot vase. Husk at følg eBlomster på diverse sociale medier, hvor vi vil løbende publicerer små guides og bidder som man kan følge eller på anden måde bruge til inspiration. Følg bl.a. eBlomster på Facebook og/eller på eBlomster’s Instagram side.

Når blomsterne har haft lidt tid til at sunde sig og få varmen vil de efterhånden for alvor begynde at blomstre. Det er sjovt at overvære naturens ynde og liv udfolde sig i ens hjem eller på arbejdspladsen.

Alle os her hos eBlomster håber takker af hele hjertet for jeres interesse i blomster og håber på, at I vil følge vores lille eventyr her.