Blomster på abonnement

Det er blevet moderne at lade farverne rykke indenfor i hjemmet. I nogle skandinaviske hjem kan det godt være lidt af en udfordring med farver, da vi her oppe i norden generelt er ret glade for hvide vægge og overflader i køkkenet, på badeværelset, i bryggerset, i stuer og i soveværelset. Dertil er møblerne og gulvene oftest i træ. Det er oftest de mørke træsorter som sort eg, palisander, teak, valnød eller wenge blandt flere eller lidt hyppigere de lysere som bøg, ask, eg, fyr, gran eller birk. Sofa og stole er oftest også i neutrale farver som sort, mørkeblå eller grå. Hvis man er lidt dristig har man måske placeret en farvet pude i sofaen, ellers er der overordnet set ikke så mange farver i de danske hjem, men det er der heldigvis håb for. Det kan også være du elsker farver og har et hjem, der sprudler og slet ikke kan få nok. Men hvad kan man gøre for at peppe det hele lidt op derhjemme, både hvis man er til de mange farver, men også hvis alt for meget farve virker en smule afskrækkende? Du kan starte med nogle blomster selvfølgelig, fordi de ikke er permanente i dit hjem, og fordi det er noget, du kan flytte rundt på efter smag og behag. Og så kan du prøve nogle forskellige farver og blomster af, som du tror passer godt ind i dit hjem og kan være med til at skabe stemning. Her er blomsterlevering på abonnement en god idé, for så kan du selv vælge blomster i forskellige farver og skifte ud fra uge til uge eller måned til måned. På den måde kan du eksperimentere lidt med, hvor blomsterne i de valgte farver passer bedst ind og på den måde prøve mange farver af i dit hjem og finde ud af, hvad du har det bedst med.

E-blomster har mange forskellige farverige buketter, men også nogle, der er mere afdæmpede i udtrykket. Det handler meget om, hvilke farver du er til, og om du godt kan lide farven centreret et sted i dit hjem, eller om farverne godt må være over det hele i mindre eller højere grad. Hvis du for eksempel har lyst til at prøve nogle små buketter af, så er både små buketter, buketter i røde nuancer eller måske buketter i den varme gule farve, så er der masser af valgmuligheder. Det er bare med at få det prøvet af og se sortimentet igennem. Det smarte ved at prøve forskellige farver af i sit hjem gennem blomster er, at hvis farverne ikke stemmer med resten af dit hjem, så har blomsterne trods alt en udløbsdato i modsætning til, hvis du har købt nye dyre puder. Man kan hurtigt komme til at fortryde nye møbler eller indretning i ens hjem, men jeg vil vove at påstå, at man sjældent fortryder en buket blomster lige meget meget om farven ikke lige stemmer.

Det er desuden sjældent surt at starte ugen, en gang hver anden uge eller måned ud med en smuk buket blomster. Det kan også være på særlige mærkedage, hvor du ønsker at modtage eller sende en buket blomster. Du har sikkert også prøvet at glemme en fødselsdag, et jubilæum eller nogens eller måske endda din egen bryllupsdag. Måske er du også en af dem, som bruger tid på at gå og bekymre dig om, hvorvidt du nu har glemt en vigtig dag. Så fylder man sine tanker op med spørgsmål omkring, om man nu har husket alting, og om man nu har styr på sin kalender. Det er nok svært ikke at føle sig lidt koblet af en gang imellem, men der er gode råd for at smide bekymringerne omkring de vigtige mærkedage:

  1. Sæt dig ned en søndag eller en anden dag, hvor du har tid.
  2. Hav et stykke papir klar og en kuglepen.
  3.  Find din kalender frem og så gennemgå alle de vigtige mærkedage, der er i din familie og for dine venner: fødselsdage, bryllupsdage, jubilæer med flere.  
  4. Herefter kan du justere lidt i dem og finde ud af, hvem der vil sætte mest pris på en buket blomster, hvis der er brug for det.
  5. Når du har din liste, og du synes,  den er klar, så kan du overveje et blomsterabonnement.

 

En anden god ting ved blomster på abonnement er nemlig, at du kan give det i gave til folk. Du har sikkert også en ven eller et familiemedlem, som har alt eller som i hvert fald ikke ønsker sig noget særligt. Så kan man bruge flere timer på at gruble over, hvad man skal købe. Man går i butikker og kigger og kigger og finder måske noget, der kunne have interesse, men så alligevel bare slet ikke. Det kan hurtigt ende ud i, at man bruger rigtig mange timer i et storcenter eller op og ned ad strøget, i små specialbutikker og så videre. Så tænker du måske, at du giver noget chokolade eller en god flaske et eller andet. Og det bliver de fleste også rigtig glade for! Her kan du jo eventuelt bestille et par blomster med, men endnu bedre og hvis du har lyst til at give en lidt anderledes gave til manden eller kvinden, der har alt, så kan du bestille et abonnement på blomster. En gave, hvor personen en gang om måneden eller ugen vil modtage en buket blomster inden for en bestemt tidsperiode. Det er også en god gave, når det gælder folk som er svære at give til, fordi de har en bestemt smag, man bare aldrig kan ramme. Eller de venner man har som kun køber meget dyre ting, eller hvad det nu kan være, som gør det ekstra besværligt, når man gerne vil give en rigtig god gave, som vedkommende bliver glad for.

Blomster på abonnement er helt klart en god gave, fordi den netop fortsætter længere ind i året. Det er ikke kun noget, den heldige modtager en gang, men den kommer igen på nye måder flere gange.

Det er også en idé med blomster på abonnement, hvis du er i en større virksomhed, hvor der er vigtige dage, hvor det skal være ekstra præsentabelt på din arbejdsplads. Det er altid en god idé med blomster på en arbejdsplads, som kan bryde lidt med kontor- eller værkstedsstemningen. En idé kunne også være, at der efter hver ferie kommer blomster gennem et abonnement, så de er klar til at sættes i vaser og placeres rundt omkring på din arbejdsplads. Så bliver folk budt velkommen tilbage efter en lang ferie.

Der er mange grunde til at gøre blomster til en vane gennem et abonnement, om det er til din arbejdsplads, dit eget hjem, som gave til en, der har alt eller som lykønskning til de personer du har kær.